Snus Tabak

Snus Tabak

The Snus Company is DE snus specialist van Nederland. Wij hebben veel verschillende smaken in ons assortiment. Snus tabak wordt met de jaren populairder. Wij hebben van de beste merken tabaksvrije snus tabak op voorraad.

Wij hebben een breed scala aan smaken beschikbaar. Nicopods van het merk Pablo, Killa, Extrime, 77, Nois en Kurwa zijn bij ons eenvoudig te bestellen.

Elk merk heeft ook zijn eigen kenmerken. Het ene merk is net wat zwaarder als de andere. Zo heeft het merk Nicopods Killa ontzettend veel frisse smaken zoals meloen, watermeloen en frisse mint.

Op deze manier kun je genieten van de lekkere smaak terwijl je ook je nicotine gehalte op pijl houdt.

Wat is Snus Tabak?

Snus tabak is tabaksvrij. Het is een populair product uit Zweden. Het wordt gebruikt om nicotine binnen te krijgen en te genieten van de lekkere smaak. Snus tabak is verkrijgbaar als soort zakjes die je onder je bovenlip kan plaatsen. Op deze manier wordt de nicotine ingenomen.

De populariteit komt met name doordat de wereld steeds minder rookt. Door het gebruik van nicopods kun je aan je nicotine behoefte komen zonder te roken. Je kan ze dus ook eenvoudig binnen benuttigen.

Tabaksvrije Snus tabak is veel minder schadelijk voor jezelf en helemaal niet schadelijk voor je omgeving.

Snus tabak

Handig wanneer je wilt stoppen met roken

Tabaksvrije snus tabak kan worden gebruikt voor het plezier maar ook als je wilt stoppen met roken. Doordat er geen verbrandingsproces nodig is bij Snus maar wel je nicotine binnen krijgt kun je stap voor stap afbouwen.

Conclusie

Ben jij een tabaksliefhebber? Probeer deze nieuwe vorm eens uit. The Snus Company is de specialist van Nederland wanneer het aankomt op Snus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *